29-04-10

Naar school-fiets

 

 Hallo beste ouders,class=wrapgen196613

 Daar is de lente, daar is de zon, na een lange winter doet het des te meer deugd dat we terug naar buiten kunnen. Vandaar ook dat we met onze kleuters in de mate van het mogelijke onze activiteiten buiten laten doorgaan.

 Heel wat ouders steunen ons in deze visie en laten hun kleuter bij mooi weer met de fiets naar school komen. Dat is fijn ! Als school genieten we van deze goede samenwerking met jullie. Tegelijk zijn we – directie en leerkrachten – erom bezorgd dat uw kleuter veilig en wel terug thuis komt. Wij zijn ervan overtuigd dat u deze bezorgdheid met ons deelt en willen u daarom vragen, wanneer uw kleuter met de fiets naar school komt, hem/haar na schooltijd te komen afhalen aan de grote poort zodat u het kind kan begeleiden in zijn prille stappen als weggebruiker. De kleuters die normaal gezien langs de Kloosterweg naar  huis gaan, kunnen ook wanneer ze hun fietsje bij hebben met de rij van de Kloosterweg mee (de begeleidende leerkracht zal uw kind helpen daar waar dit nodig blijkt).

fietsen

Een fietshelm, vlaggetje en fluo-vestje  zorgen eveneens voor extra veiligheid. Wij raden ten zeerste aan deze attributen te gebruiken wanneer uw kleuter zich fietsend op de openbare weg begeeft.

Hartelijk dank bij voorbaat !

Directie en kleuterjuffen van K.B.O.-Mater

De commentaren zijn gesloten.